Warmtecheck is op dit moment gesloten voor nieuwe opdrachten. We kunnen u helaas niet helpen op dit moment.

Wat kost een warmtecheck

Bij ons staat de klant voorop. Met ons uitgebreide scala diensten willen wij u graag verder helpen en zoeken wij altijd naar de combinatie die het beste bij uw wensen past. Voor de meest voorkomende situaties hebben wij drie standaard pakketten samengesteld die wij graag tegen een scherpe prijs aanbieden:

€99,-

Warmtecheck Quick Scan

waarbij we aan de buitenkant van de woning een overzicht maken van de gevels. Hiermee heeft u snel een overzicht van de belangrijkste warmtelekken in de gevel van uw woning.

€249,-

Warmtecheck Basis

bestaat uit een uitgebreide thermografische inspectie van zowel de binnen- als de buitenkant van uw woning. Door zowel binnen als buiten te inspecteren wordt een completer beeld van uw woning gevormd. Zo komt bijvoorbeeld ook de beganegrondvloer in beeld en heeft u de voordelen van zowel buiten als binnen inspecteren. De Warmtecheck Basis wordt standaard afgesloten met een bespreking van de resultaten.

€399,-

Warmtecheck Plus

heeft alles wat de Warmtecheck Basis ook heeft, maar bouwt hierop verder met een extra thermografische inspectie bij onderdruk. Met behulp van de Blowerdoor wordt uw woning gecontroleerd op hinderlijke tocht en infiltratie die voor energieverlies en comfortproblemen zorgen.

Offerte op maat / help mij kiezen!

Neem contact met ons op en wij adviseren u graag in uw keuze. Als u niet het beste geholpen bent met een van de standaard pakketten, dan krijgt u van ons een offerte voor een Warmtecheck toegespitst op uw behoeften!

Inbegrepen

In de genoemde prijzen zijn inbegrepen:
  • De btw
  • Reiskosten*
  • Het maken van de warmtebeelden
  • Het aanleveren van de digitale bestanden per e-mail

* Inbegrepen reiskosten bedragen 75km, 150km of 225km voor respectievelijk de Warmtecheck Quick Scan, Warmtecheck Basis en de Warmtecheck Plus. Extra kilometers kosten €0,50 per km. De afstand is de volledige reis, dus heen en terug. Als u meerdere geïnteresseerden kent, neem dan contact op voor een offerte met een scherpe prijs. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van Warmtecheck van toepassing.