Door beperkte capaciteit kunnen wij in de winter 2019/2020 slechts zeer beperkt aanvragen in behandeling nemen. Excuus voor het ongemak.

Zakelijke klanten

Wij werken graag samen met zakelijke klanten om de kwaliteit van de gebouwde omgeving te verhogen. Of u nu als woningbouwcorporatie te maken heeft met klachten van de eindgebruiker, als aannemer met Blowerdoortest of thermografische inspectie in het bestek of als eindgebruiker met een klimaatprobleem in uw pand geconfronteerd wordt: wij werken graag met u samen om effectief de oorzaak én de oplossing te vinden.

Diensten

 • Thermografie
  Met thermografie sporen wij bijvoorbeeld gebreken in de thermische schil op of luchtlekkages in combinatie met een Blowerdoortest.
 • Blowerdoortest
  Met een Blowerdoortest kunnen wij onder andere de luchtlekkage van een gebouw meten. Dit kunnen wij bijvoorbeeld uitdrukken in een Qv10kar om deze te toetsen aan het bouwbesluit, de EPC-berekening of voor een BREEAM certificatie.
 • Kantoor klimaat
  Als u op kantoor of de werkplek last heeft van een oncomfortabel klimaat, dan kunnen wij u helpen met het achterhalen van de oorzaak én het vinden van praktische oplossingen.
 • Bouwkundig advies
  Moet u als bouwer voldoen aan een eis voor luchtdichting of een thermografische inspectie laten uitvoeren voor de oplevering van een gebouw? Wij helpen u graag met advies in een vroeg stadium, zodat u de gevraagde kwaliteit kunt leveren.

Wij zijn flexibel en denken graag met u mee. Neem daarom direct contact met ons op en dan vertellen wij u graag hoe we u kunnen helpen.