Warmtecheck is op dit moment gesloten voor nieuwe opdrachten. We kunnen u helaas niet helpen op dit moment.

Comfort

Met een warmtecheck kunt u het comfort van uw huis sterk verbeteren. Isoleren wordt vaak met het besparen van geld geassocieerd, maar dat is niet het enige. Een betere isolatie zorgt ook voor een verhoogd wooncomfort en dus voor een luxer huis. Comfort voordelen goede isolatie:

 • Geen hinderlijke tocht
  Tocht zorgt niet alleen voor veel warmteverlies, maar kan ook heel hinderlijk zijn. De constante stroom van koude lucht koelt uw lichaam heel effectief af, waardoor u extra hard moet verwarmen om geen kou te lijden. Tocht is echter heel eenvoudig te verhelpen als u weet waar het precies vandaan komt. Met een Blowerdoortest en thermografie of rook is dit heel eenvoudig inzichtelijk te maken.
 • Geen condens op de ramen
  Slecht geïsoleerde ramen zijn vaak de koudste plekken in huis. De kans is dus groot dat hier in winter condens optreed, met alle nadelige gevolgen van dien.
 • Geen condens op de muren waarop schimmels goed gedijen
  Als er constructieve fouten in de woning zitten, waardoor oppervlakken lokaal te veel afkoelen, kan hier condens ontstaan, wat na verloop van tijd schimmelvorming tot gevolg heeft, met alle nare gevolgen van dien.
 • Geen koude plekken meer in huis
  Als u last heeft van koude plekken in huis, dan is dit op warmtebeelden goed te zien en kan er ook vastgesteld worden waar deze kou vandaan komt. Of is het toch de slecht functionerende verwarming?
 • Warmere vloeren
  Door de isolatie van uw vloer te verbeteren, zal deze minder koud zijn. Dit zorgt ervoor dat u minder last zult hebben van koude voeten, maar door de beperkte warmte uitstraling naar de vloer zal u zich in het geheel warmer voelen.